Feestelijke opening 900 jaar Raalte

Waar & Wanneer?

Datum:vrijdag 03 februari
Tijd:19:30 - 22:00
Locatie:Plaskerk
Thema:900 jaar Raalte: Activiteiten door het jaar heen

Op 3 februari is het zover! Raalte 900 gaat van start! Dit willen wij samen vieren met jou. Er is een mooi programma opgesteld met inspirerende sprekers en muziek van ArtEZ Conservatorium. Waarin verleden, heden en toekomst een plek zullen krijgen in het programma.

Deze opening Raalte 900, is ook de 1e avond van de Plaskerk uit een serie van 9. (9 eeuwen, 9 avonden) waarbij telkens een ander thema centraal staat. 

Wil jij deze feestelijke opening in de Plaskerk bijwonen? Dit kan! Schrijf je hiervoor in via https://www.pknraalte.nl/raalte-900/

Let op: er is beperkt plaats, dus zorg dat je je op tijd aanmeld.

De Plaskerk trapt af.

Opening Raalte 900, tevens 1e avond van de Plaskerk uit een serie van 9

 

Wie : 

Plaskerk, mmv ArtEZ, burgemeester Dadema, voorzitter regiegroep Jaap Starkenburg. voorganger Slaar en Gerard Oosterlaar (Sallandse humorist)

Wat 

Avond met muziek door studenten van ArtEZ, afgewisseld met verhalen over verleden, heden en toekomst

Waar 

Plaskerk

Wanneer 

03-02-2023

Inloop 19.30 uur. Start om 20.00 uur.

Waarom 

Dit is de eerste avond uit een serie van 9 avonden, tevens is het de opening van Raalte 900 jaar.

Hoe 

Er zijn 200 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via de site van Raalte 900 of rechtstreeks via https://www.pknraalte.nl/raalte-900/  Jekunt op goed geluk komen, maar vol=vol.

Kosten? 

De toegang is gratis

Verdere uitleg:

Op 9 avonden verspreid over het jaar wordt met muziek en verhalen stilgestaan bij de geschiedenis van de Plaskerk en haar omgeving. Een aantal avonden is rond een thema, bijvoorbeeld het Nedersaksisch en diversiteit.

 

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.