Programma

Het hele jaar door diverse activiteiten

Het hele jaar worden er tal van activiteiten geregeld door diverse vrijwilligers uit Raalte. Hieronder vind je een overzicht welke activiteiten er nu al gebeuren.

3 weekenden, 3 thema’s

Het zwaartepunt van 900 jaar Raalte zal gebeuren in drie weekenden Deze weekenden staat steeds een ander thema centraal die bomvol met activiteiten zijn gepland.

In 2023 staat 900 jaar Raalte ook in het teken van de toekomst voor een gezondere en duurzame levensstijl. Daarom zullen er onder Raalte Groen en Raalte Actief door het hele jaar ook diverse activiteiten gedaan worden die beweging of groen als uitgangspunt hebben. Hieronder zie je een overzicht van alle activiteiten.

Aanstaande activiteiten:

Vragen?

Kom je er niet helemaal uit met het aanmelden van jouw activiteit? Of twijfel je of jouw activiteit geschikt is? Neem contact op.

Whatsapp: 0654627033
Mail: info@900jaarraalte.nl

Of stel hier je vraag

Mis je nog iets?

We hebben de activiteitenkalender voor het feestjaar al goed gevuld. Denk jij dat er nog iets ontbreekt, of heb je een briljante ingeving? Deel het met ons en wellicht kunnen wij het nog inpassen.

Meld je activiteit aan

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.