Sponsors

Gefeliciteerd!

Raalte Dorp bestaat 900 jaar en dat vieren we! In de afgelopen maanden werkten we hard aan een mooi programma. Een programma voor en door iedere Raaltenaar, waar je graag aan terugdenkt. Dat kost veel geld omdat we bij voorkeur gratis, of tegen een kleine bijdrage activiteiten willen aanbieden. Hierdoor is 900 jaar Raalte echt een feest voor iedereen.

Natuurlijk zijn we op zoek naar subsidiemogelijkheden en heeft de gemeente Raalte al een mooie bijdrage geleverd. We hebben dus al een basis. Maar we willen een groot en uitbundig feest en daar kunnen we jouw sponsoring goed voor gebruiken! Help ons om dit feest mogelijk te maken.

Contacten

Wil je een financiële bijdrage leveren? Of heb je een andere vraag over de sponsormogelijkheden? Laat het ons weten en we laten op korte termijn van ons horen.

Stuur een mail

Vriendenclub - €90,-

Vind je 900 jaar Raalte een mooi initiatief en wil je als Raaltenaar je steentje bijdrage? Dankzij jouw vriendendienst kunnen we er een succes van maken.

De club van 900 - €900,-

Wil je ons helpen door lid te worden van de club van 900. We zijn superblij met jouw bijdrage van 900 euro, waardoor we nog meer activiteiten kunnen organiseren. We vermelden je logo op onze sponsorpagina van 900 jaar Raalte.

De club van tig 900 – tig x 900 -

Help je ons nog meer door een veelvoud van 900 euro (2x, 3x, tig x ) Hartelijk dank namens alle organisatoren en feestvierders! Het wordt een prachtig programma aan activiteiten en feesten. Het logo van je bedrijf vermelden we op de homepage van 900 jaar Raalte. Uiteraard is er maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.