Raalte Actief: maand van de racketsport

Waar & Wanneer?

Datum:01 mrt - 31 mrt
Tijd:
Thema:Raalte Actief

In Raalte is er een groot scala aan organisaties die sport aanbieden. Tezamen met hen stellen we iedere maand een sport centraal, en bieden we mogelijkheden aan om kennis te maken met de betreffende sport. Bij verschillende aanbieders, met verschillende mogelijkheden.

Maart is de maand van de racketsport. Iedere maand zetten we één sport centraal. Het voorjaar begint weer en dat betekent dat de tennisbanen langzamerhand weer open gaan. Ook is er de mogelijkheid om binnen actief zijn met tennis of badminton.

In de maand maart zetten de volgende aanbieders hun vereniging en aanbod in de spotlights:

  • Aangepast Badminton Salland
  • BC Kwiek
  • Tennisvereniging TRR

Bij al deze verenigingen ben je welkom om gratis mee te doen met een proefles, op een bestaand trainingsmoment.

Aangepast badminton Raalte

ABSalland (Aangepast Badminton) vindt dat iedereen moet kunnen sporten ongeacht je beperking. Vrijblijvend kun je iedere woensdagavond in maart van 20.00-21.30 uur kennismaken.

Locatie: spelzaal De Berkte, Raarhoeksweg 19b.

Ook al heb je nog nooit een shuttle geslagen of ben je al een ervaren speler, iedereen is welkom! Wil je meer informatie, mail naar info@absalland.nl.

BC Kwiek

Van jong tot oud, van de fanatieke sportieveling tot de ontspannen speler, badminton is geschikt voor iedereen. Zo ook bij badmintonclub Kwiek. Je kunt training volgen en/of recreatief spelen. Competitie spelen behoort ook tot de mogelijkheden.

In de maand maart (en daarna) kun je drie keer vrijblijvend en gratis kennismaken met de badmintonsport en BC Kwiek. Meld je aan via www.kwiekbadminton.nl door het contactformulier in te vullen of stuur een mail naar secretaris.bckwiek@gmail.com.

Locatie: Sportcentrum Tijenraan, Zwolsestraat 65.

  • Jeugd: woensdag van 17.30-19.30 uur (zaal 2)
  • Volwassenen: donderdag van 20.30-23.00 uur (zaal 1)

Tennisvereniging Ramele Raalte

Tennis

Update 11 maart

Vanaf maart kun je je aanmelden voor onderstaand aanbod, en maak zo op een laagdrempelige manier (proefles) met Tennisvereniging Ramele!

  • Vanaf april voor senioren 10 lessen en lidmaatschap €95,- per persoon.
  • Tennis voor jeugd, 2 proeflessen, lidmaatschap en lessen: €50 eur0 per persoon.
  • Meer informatie? Andre Mekers, 06-11436881 / andremekers1958@gmail.com

Rolstoeltennis

Tennisvereniging TRR kun je ook terecht als je graag actief wil sporten maar afhankelijk bent van een rolstoel tijdens het uitoefenen van tennis. Wil jij deze rolstoeltennis een keer actief ervaren? Doe dan op een keer vrijblijvend en gratis mee! op de donderdagavonden met een leuke, enthousiast groep! op de donderdagavonden met een leuke, enthousiast groep!

Data: 9, 16, 30 maart en 6, 13 april vanaf 19.00 uur

Locatie: Tennispark Racketcentrum Ramele, Hammerweg 8

Neem voor meer informatie en om je aan te melden contact op via fam@johanwolff.nl.

 

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.