Festival Zicht

Waar & Wanneer?

Datum:zaterdag 16 september
Tijd:14:00 - 17:00
Thema:900 jaar Raalte: Activiteiten door het jaar heen

Locatie: Hogeweg 25

Op zaterdag 16 september wordt voor de eerste keer het festival Zicht in Raalte georganiseerd. Van 14:00- 16:00 is iedereen van harte welkom op de prachtige locatie aan de Hogeweg 25. Het doel van het festival is het bieden van een podium om voor cliënten en medewerkers van Evenzicht om hun talenten te laten zien. Er wordt een grote diversiteit aan activiteiten georganiseerd o.a.:

  • Live muziek
  • Diverse kinderactiviteiten zoals toverstokjes of bootjes bouwen, schminken en een hindernisbaan
  • Boekenverkoop en voorlezen
  • Relax plek met hangmatten
  • Bezoek aan de pluktuin
  • Maken van een krans van droogbloemen
  • Zintuigenwandeling
  • Eten & drinken, o.a. een foodtruck
  • Verkoop van onder andere zaden, schaaltjes, tekeningen, puzzels en kaarsen

Kortom, voor ieder wat wils!

Wie organiseert het festival?
EvenZicht is een kleine ggz-instelling waar medewerkers zich dagelijks inspannen om cliënten weer in hun kracht te zetten. Dit wordt gedaan door de behandeling te richten op het verkleinen van de problemen én het vergroten van iemands kracht. Het aanspreken van talenten, mogen ervaren dat je van waarde bent, gezien worden als mens is essentieel voor elk mens. Dit onderdeel maken van de behandeling wordt bij EvenZicht gezien als noodzakelijke voorwaarde voor herstel. Dit betekent dat in de loop van de tijd diverse talenten ontdekt zijn, die vragen om gezien te worden. Om hiervoor een extra boost te geven organiseert EvenZicht een Festival. Het Festival: Zicht. Een eerste stap naar het vergroten van zichtbaarheid van kwetsbare mensen. Festival Zicht wil een podium bieden om gezien te worden als mens, zelfs in een periode van je leven waarop je dat zelf nog niet altijd voelt en ziet. Festival Zicht zal voor het eerst in september 2023 georganiseerd worden. We hopen dat het Festival een succes zal zijn en mag uitgroeien tot een jaarlijks evenement, bekend in Raalte en omgeving.

 

Meer informatie, klik op onderstaande afbeelding (een poster ontvouwt zich), of op de website: www.dagbeleving-evenzicht.nl/festivalzicht/

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.