Raalte in alle toonaarden (Korendag)

Waar & Wanneer?

Datum:zaterdag 21 oktober
Tijd:Activiteit duurt gehele dag
Locatie:Hoftheater
Thema:Raalte op de plank’n

 

Korendag onder de noemer van “Raalte in alle toonaarden”.

 

Wie

Voor iedereen die belangstelling heeft voor liveoptredens van diverse koren uit het dorp Raalte.

Wat

Overdag geven in het HOFtheater de Raalter koren meerdere uitvoeringen, zowel als individueel koor of samen met een ander koor (duo-koor). Dit alles onder de noemer “Raalte in alle toonaarden”.  Gedurende de gehele dag is het publiek welkom in het theater bij de afwisselende kooroptredens maar ook tijdens de koorrepetities voor het avondprogramma. Een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld Grootkoor R900, van ongeveer 120 zangers, sluit deze korendag af tijdens het avondprogramma.

Een unieke kans om de Raalter koren op één dag te kunnen beluisteren. De deelnemende koren zijn:  Ars Cantandi, kinderkoor Discover,  Eigen Wiese,  Freedom, Gemengd Koor Kruisverheffing, MuSing, Roalter Jong’s en Sallands Mannenkoor. Het orkest van St Caecilia is ook aanwezig en verzorgt naast  eigen optredens, de begeleiding van het Grootkoor R900.

Waar

HOFtheater Raalte

Wanneer:

Zaterdag 21 oktober

Ochtendprogramma: 10.00 uur – 12.30 uur : repetitie Grootkoor R900 : theaterzaal

Middagprogramma: 13.30 uur – 16.30 uur : doorlopend optreden individuele koren en orkesten:  foyer en theaterzaal.

Avondprogramma: 20.00 uur – 22.00 uur : optreden duo-koren en Grootkoor R900 : theaterzaal

Waarom

Om de Raalter koren een podium te geven om zich op één dag aan de Raalter bevolking te presenteren en optredens voor te bereiden en uit te voeren zowel als individueel koor als in verschillende samenstellingen onder de noemer “Raalte in alle toonaarden”.

Kosten

Overdag is de toegang gratis voor iedereen. Voor het bijwonen van het avondprogramma wordt een entreeprijs gevraagd van €  10,00. Er zijn maximaal 240 kaarten beschikbaar, vol = vol. Kaarten kunnen worden besteld via de website van het HOFtheater vanaf maandag 18 september om 10.00 uur: www.HOFtheater.nl

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.