Vrouwen van nu – Lezing Thea Kroeze

Waar & Wanneer?

Datum:donderdag 27 juli
Tijd:19:30 - 21:30
Locatie:Plaskerk
Thema:900 jaar Raalte: Activiteiten door het jaar heen

Thea Kroese was presentatrice  bij  TV Oost. Ze zet zich in voor cultuur en streektaal en ze  geeft lezingen. In het kader van Raalte 900 geeft ze een lezing  over de rol van de vrouw in de laatste 100 jaar. Hoe verliep het emancipatie proces. Wie droegen erbij aan de ontwikkeling van de vrouw?  De vrouw heeft zich de laatste 100 jaar kunnen ontwikkelen tot een individueel, zelfstandig persoon, die op basis van gelijkwaardigheid naast de man functioneert. Dat laatste is nog niet altijd het geval. Wij moeten ons als vrouwen hiervoor in blijven inzetten.

Waar: in de Plaskerk

U wordt  vanaf 19.30 ontvangen met een kop koffie of thee. De lezing begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30. Halverwege is er een korte pauze. Na afloop kunt u napraten onder het genot van een drankje.

Kosten: De toegang en de koffie/ thee zijn gratis, het drankje niet.

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.