Droomdag Raalte

Waar & Wanneer?

Datum:zondag 30 april
Tijd:13:00 - 17:00
Locatie:Raalte
Thema:Raalte Royaal

Droomdag Raalte

13:00-17:00

Op 30 april is er weer een koopzondag in het centrum van Raalte, de winkels zijn geopend van 13:00-17:00 uur. De winkels hangen weer vol met de nieuwste voorjaars/zomer mode en op een van de vele terrasje kunt u heerlijk genieten. Het beloofd een zeer bijzondere dag te worden, want  door het ROV wordt er op deze dag de vierde editie van “ Droomdag” Raalte  georganiseerd.

Dit houdt dat jong volwassenen met een verstandelijke beperking mogen “werken “bij een van de ondernemers in het centrum van Raalte. Dus het kan zomaar zijn dat u op deze dag op een “speciale” wijze geholpen wordt door een van deze mensen. Ze gaan bijv. helpen in de diverse horeca gelegenheden, modezaken, boekhandels maar ook helpen bij de politie en brandweer.

Op de Grote Markt presenteren zich verschillende organisaties:

Zo staan er diverse gehandicapten sporten zoals de voetbal, handbal en zwemmen.

De brandweer komt met twee grote spuitwagens, de politie met een politiebus.

Verder is er een springkussen er loopt ballonnen clown rond en de kinderen kunnen zich laten schminken.

Treintje Bello rijdt door de winkelstraten. Al is deze dag wel speciaal georganiseerd voor een speciale doelgroep, iedereen is uiteraard van harte welkom.

Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Het hele gebeuren wordt opgevrolijkt door gezellige live muziek op de Grote Markt.

Om 14:30 komen de lopers van Atletiekvereniging Salland in Raalte aan met de vlam uit Normandië! Klik hier voor meer informatie.

 

Het hele weekend staat in het teken van Raalte Royaal, meer informatie vind je hier.

Regiegroep

Een groep enthousiastelingen zocht elkaar op. De burgemeester werd betrokken en tadaa: de Regiegroep ontstond. Inmiddels zijn we een stichting. We voeren regie, maken een grote jaarkalender, helpen met vergunningen, zichtbaarheid en ondersteuning en delen volop enthousiasme.

Neem contact op

Socials

Op de sociale kanalen laten we zien wat er gebeurt in de aanloop naar 2023. Volg ons en deel met ons.